Farmaceutische ADHD medicatie of natuurlijke middelen?

Farmaceutische ADHD medicatie

Farmaceutische ADHD medicatie zoals ritalin is al snel de 1ste keuze waar mensen aan denken bij de diagnose ADHD. Klachten zoals aandachtstekort, concentratieproblemen, hyperactiviteit, impulsiviteit, chaotisch gedrag, slecht geheugen etc. zouden erdoor moeten verdwijnen.

 

Welke medicijnen bij ADHD kennen we allemaal?

ADHD medicatieNaast Ritalin kennen we ook Concerta en dextro als medicijnen tegen ADHD. Concerta is in feite Ritalin maar wordt dan langzaam over de dag afgegeven waardoor je niet elke paar uur een nieuwe pil hoeft in te nemen.

Verder kennen we als ADHD medicatie ook nog Dextro Amfetamine of Dex Amfetamine, wat een andere werkzame stof heeft als Ritalin maar wel dezelfde effecten biedt. Wat bij de 1 wel werkt hoeft bij de ander niet te verwerken.

Al deze ADHD medicatie is bedoeld het dopamine gehalte in het brein te verhogen. Gebleken is namelijk dat mensen met ADHD last hebben van te lage dopamine gehaltes in het brein die de klachten grotendeels veroorzaken.

 

Is farmaceutische ADHD medicatie echt nodig?

Maar is ADHD medicatie per definitie nodig? Nee, er blijken zeer effectieve natuurlijke middelen te zijn die hetzelfde effect kunnen geven.1 van de beste natuurlijke alternatieven voor ADHD medicatie is LTO3 gebleken.

Lees hieronder over het natuurlijke middel LTO3 dat een zeer groot succes is als het gaat om natuurlijke vervanging van ADHD medicatie. In Canada is dit product al jaren de nummer 1 ter vervanging van farmaceutische ADHD medicatie.

 

LTO3 ter vervanging van farmaceutische ADHD medicatie

LTO3 als alternatief voor ADHD medicatie

Lto3 bestellen

 

LTO3 is een 100% natuurlijk product dat in Canada al jarenlang de nummer 1 behandeling van ADHD en ADD is. Farmaceutische ADHD medicatie wordt daar niet meer als eerste keus gegeven vanwege de gevaren ervan en de vele bijwerkingen.

LTO3 werkt zo’n 40 minuten na inname en werkt gedurende de dag 8 – 12 uur door. Het fijne van LTO3 is dat het geen bijwerkingen kent en goed te gebruiken is in combinatie met andere middelen. Ook kent LTO3 geen rebound effect.

Sinds kort  is LTO3 ook in Europa op de markt gekomen. Steeds meer mensen in Europa en sinds kort ook in Nederland,met ADD en ADHD, maken gebruik van dit 100% natuurlijke middel ter vervanging van farmaceutische ADHD medicatie. Gebleken is dat zij er enorm goed op reageren. Zo melden zij  een afname van klachten zoals concentratiegebrek, onrust, kort geheugen, chaotisch gedrag, overprikkeling, onrust en hyperactiviteit. Daarnaast melden zij een helderde geest en een betere stemming te krijgen.

 

Reacties van mensen met ADHD of LTO3 die LTO3 nemen

Hieronder leest u enkele reacties en ,quotes uit reacties, van gebruikers die zelf ADD of ADHD hebben of waarvan de kinderen ADD of ADHD hebben:

 • Ik ben afgelopen vrijdag begonnen met LTO3 en weet niet wat mij overkomt. Zo veel rust in mezelf, geen last van prikkels, en doorzettingsvermogen en een blij gevoel.
 • Ik neem 2 LTO3 pillen in ’s morgens…. en wat heel belangrijk is niet te vergeten dat ik me heel goed kan concentreren, echt een wonder … tot nu toe helemaal geweldig. Bedankt, het is helemaal geweldig!
 • Alle scherpe kantjes zijn er vanaf en ze is een leuke en gezellige meid geworden. Wij gaan en kunnen dit IEDEREEN aanbevelen!!
 • Ik merk dat ik rustiger ben en opgewekter, niet meer zo snel geïrriteerd.
 • Sinds kort gebruiken wij nu LTO3….. WAT EEN GEWELDIG SPUL!!! Al na 1 uur merkten we dat er verandering optrad in haar doen en laten, alles ging heel bedeesd.
 • Wij zijn helemaal verrast, zelfs de juf op school had hem dit jaar nog niet zo rustig in de kring gezien … Hij zegt dat hij geen oorlog meer in zijn hoofd heeft.
 • … ze zei al op dag 1: “mam het werkt echt, ik kon gewoon opletten op school.
 • … de juf zegt dat ze een stuk meer concentratie heeft en minder aandacht vraagt.

Voor een uitgebreid overzicht van LTO3 ervaringen klikt u hier.

Wilt u LTO3 ook proberen? Klik dan hieronder op de link.

> LTO3 bestellen

 

LTO3 bij ADD en ADHD

In veel gevallen blijkt dat mensen met ADHD, na inname van LTO3, geen farmaceutische ADHD medicatie meer hoeven te gebruiken voor hun ADD en ADHD kenmerken. Gebleken is dat 95% van de mensen met ADD en ADHD positief reageren op LTO3. Het voordeel van LTO3  is dat het geen bijwerkingen kent zoals veel farmaceutische middelen dat wel doen. Dit kan een groot voordeel zijn t.o.v. farmaceutische middelen aangezien de bijwerkingen van Ritalin behoorlijk heftig kunnen zijn.

Grote voordelen van LTO3 bij ADD en ADHD zijn:

 • 100% natuurlijk middel
 • Ontspant en maakt de geest rustig en helder
 • Verbetert de concentratie
 • Verminderd hyperactiviteit
 • Verbetert je stemming
 • Ook voor kinderen vanaf 3 jaar
 • Langdurige werking van 8 – 12 uur gedurende de dag
 • Afname van drang naar verslavende middelen zoals drugs en alcohol
 • Geen vervelende bijwerkingen en rebound effect
 • Geen wisselwerkingen met medicatie

 

LTO3 bij Burn-out, zenuwen en angsten

alternatieve adhd medicatie en burn-outNaast klachten die voorkomen bij ADD en ADHD blijkt LTO3 ook positieve uitwerkingen te geven aan mensen die lijden aan stress, burn-out, vermoeidheid, slapeloosheid, zenuwachtigheid en angststoornissen.

 

Waar is LTO3 te bestellen?

Wilt u LTO3 proberen? Momenteel is er in Nederland 1 leverancier die LTO3 verkoopt. Zij importeren LTO3 rechtstreeks uit Canada. Klik hier om direct doorgestuurd te worden naar de leverancier die LTO3 in Nederland verkoopt. U kunt hier ook al uw vragen stellen.

 

Meer informatie LTO3 als alternatieve ADHD medicatie

Meer informatie over het natuurlijke product lto3 in plaats van farmaceutische ADHD medicatie vindt u op www.lto3.nl

18 gedachten over “Farmaceutische ADHD medicatie of natuurlijke middelen?

  • Hoi Jan, voornamelijk van lto3 hoor je veel dat het helpt maar je kan mogelijk ook denken aan enkel visolie. Maar lto3 lijkt het meest effectief.

 1. Hallo,…zelf slik ik per dag 15 mg. Lexapro (antidepressiva ),nu is bij mij naast depressie en angststoornissen add geconstateerd en willen ze 30 mg methylfenidaat voor schrijven per dag,..ik ga liever iets natuurlijks proberen voor de add,maar slik natuurlijk nog wel nog lexapro, nu ben ik een beetje huiverig voor de l theanine, omdat dat je serotonine ook verhoogd,heb nl. Een keer homeopathische middelen gebruikt met ginseng erin,daar werd ik zeer onrustig en opgejaagd van,..kan ik dit ook verwachten van de l theanine in de lto 3.

  Alvast bedankt dina

  • Hoi Mieke,
   Het is moeilijk om voor elke specifieke situatie aan te geven of lto3 helpt.
   Maar in het algemeen zijn de ervaringen positief als het gaat om de verbetering van de concentratie en het geheugen wanneer mensen lto3 slikken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *